Kontakt

LAGG Skiskole, Skishop og Skiutleie

Vi åpner ny butikk i sentrum!

Åpningsfest til høsten
Ny adresse blir Otravegen.

Har du spørsmål?

Ring oss på:
Tlf: +47 37 93 94 04
Mob: +47 488 69136

post@lagg.no

Øvrig kontaktinfo:

Floor manager: Tobias Nomeland-Strømsøe

Mobil: +47 48 86 91 37

tobias@lagg.no

Daglig leder: Kari Nomeland-Strømsøe

Mobil: +47 95 22 31 99

kari@lagg.no

LAGG Skishop-

Butikken for den bevisste utøver

Enten du er på jakt etter ny «skalljakke», en pudderski etter nattens snøfall, eller en nikkers og Cashmeregenser til kveldens afterski!

Skishopen på Hovden Alpinsenter finner du i lyse og trivelig lokaler, mellom Nos og Skipatruljen. Her har vi fantastisk utsikt til alpinsenterets flotte traseer, og umiddelbar nærhet for den som vil teste utstyret før eller etter et godt kjøp!

Skishopens drivkraft er å ligge ett skritt foran når det kommer til produktutvalget. Her gir vi deg mulighet til å få testet produkter som snowboard, alpin- og telemarkski, og vi våger oss til å gi deg passformgaranti på støvler og såler!

LAGG er Sørlandets Testsenter for ELAN!

Dette gir deg mulighet til å teste Elanski før du kjøper dem. Er du usikker på hvilken lengde eller bredde du skal ha på din nye ski? Test det ut, så slipper du å gjøre et bomkjøp!

Vi garanterer et spennende utvalg med noe for enhver smak!

Hjelmer fra Smith

Sikkerhet kan aldri overdrives, og vi anbefaler derfor alle å bruke godkjent hjelm og sikkerhetsutstyr under ski- eller snowboardkjøring. Hos oss finner du et stort utvalg hjelmer fra Smith, POC og TSG, i de fleste varianter, farger og størrelser. Kom innom oss og la oss hjelpe deg å finne «din» hjelm!

No products found which match your selection.

Goggles fra Smith

Har du noengang satt utfor fjellet i tett snøvær uten goggles? Da gjør du det sannsynligvis aldri igjen…. Vi har et godt utvalg skibriller fra Smith Optics, SPY, POC og Planks Vision. Vi hjelper deg gjerne å finne den optimale brillen til ditt bruk og behov!

No products found which match your selection.